Svenska Mercedes klubben kom och besökte oss den 5 maj 2018

Solen strålade och vårvärmen har kommit så det passade väldigt bra att den Svenska Mercedes klubben kom på besök och fick en guidad tur i verkstaden.

Vi hade Mercedes klubben på besök idag. Solen strålade och värmde denna härliga vårdag. Det var dryga 50 bilar och cirka 80 personer som besökte vår verkstad. Gruppen var stor så vi delade in dem i 2 grupper där den ena gruppen började med fika och den andra gruppen fick en guidad tur i verkstaden och sedan byttes om.

Under turen i verkstaden så berättar platschefen Andreas om arbetet vi gör och vad vi som verkstad kan erbjuda. Besökarna lyssnar entusiastiskt och ställer frågor under den guidade visningen. I verkstaden så ser de alla möjliga bilar. Allt från Rolls-Royce, Bentley, Jaguar, Mercedes till Fiat, MG och Lincoln.

De bilar som Mercedes klubben har med sig är en go’ blanding mellan nytt och gammalt men alla som kommer har en härlig entusiasm för Mercedes men framförallt för bilar. Det är det som gör det så kul att få dessa besök av olika klubbar, alla är entusiaster och delar passionen för bilarna och dess historia.

2018-05-05T15:46:44+00:00