Personal2018-09-07T10:04:53+00:00
Andreas Öhlén
Andreas ÖhlénPlatschef
Andreas är den man pratar med när det gäller bil- och reservdelsförsäljning. Tillsammans med medarbetarna på företaget planerar han även verkstadsjobben. Andreas har varit på företaget under många år genom att han började jobba extra under sin skoltid och sedan som reservdelschef under 5 år. 2015 flyttade han till England för att arbeta hos en av världens största reservdelsleverantörer av eftermarknadsdelar till Rolls-Royce och Bentley. Andreas har ett stort intresse för bilar och fotografering. Det märker ni speciellt på vår hemsida där han tagit många av bilderna.
Maria Ericson
Maria EricsonEkonomi
Maria är den som tar hand om företagets ekonomi, har löpande kontakt med kunder, leverantörer och samarbetspartners. Hon har arbetat på företaget sedan 2015. Innan dess har hon jobbat som optikerassistent, sålt bilreservdelar och dessutom drivit eget företag i 10 år. På fritiden gillar hon att gå i skogen, läsa böcker och umgås med familjen. Ser även fram emot (med skräckblandad förtjusning) att snart få övningsköra med äldsta sonen.
Mikael Malm
Mikael MalmTekniker
Mikael är den man pratar med när det gäller reservdelar, han har även hand om viss teknisk rådgivning samt webbshoppen. Dessutom jobbar han som mekaniker och har speciell kompetens när det gäller bilelektronik. Han började arbetat på företaget 2010. Innan dess har han bland annat jobbat inom bilelektronik. På fritiden gillar han att flugfiska och bygga på sitt hus.
Ove Gustafsson
Ove GustafssonTekniker
Ove är tekniker och arbetar med i princip allt i verkstaden – från service och småreparationer till bilelektronik och stora omfattande renoveringar. Han har han jobbat här sedan 2005. Innan dess har han jobbat som mekaniker inom försvaret och som bilmekaniker. På fritiden har han fullt upp med sina små barn och grejar gärna i garaget.
Lars Lagerblad
Lars LagerbladPlåtslagare
Lars är plåtslagare och arbetar med alla typer av plåtarbeten på moderna så väl som gamla bilar. Lasse är av den gamla skolan och kan knacka fram en plåtskärm för hand och tennspackla. På fritiden åker han och hans fru gärna ut med husvagnen runt i Sverige .
Sigvan Andersson
Sigvan AnderssonTekniker
Sigvan är en tekniker som i första hand håller på med renoveringar av gamla bilar. Han har väldigt stor erfarenhet och har jobbat hos oss sedan 1995. Sigvan har utbildats hos Rolls-Royce i Crewe. På fritiden åker han gärna ut i en av sina gamla bilar och drömmer sig bort till en svunnen tid då bilarna var bättre.
Christer Abrahamsson
Christer AbrahamssonTekniker
Christer är tekniker och utför renoveringar och service. Han har jobbat på SAAB i många år innan han kom till oss och är intrimmad på nyare bilar. Christer är en mekaniker som jobbar snabbt och effektivt. På fritiden tränar han löpning, cykling och längdskidåkning med sin fru.